Ei, son molt bons fets aixì, us aconsellem fer-los i convideu a la familia i amics i no us els treureu de sobre..... m'ha fet molta gracia veure que feu servir l'obridor de Can Cels,de la Vall del Ges.......
Hi trobareu un reguitzell de receptes, materialitzades i fotografiades pas per pas, per tal de no perdre el fil ni oblidar-se de res. Agraïm la paciència d'amics, parents i benefactors, al deixar-se fotografiar en aquest lloc tant íntim.....la cuina! Per a qualsevol suggerència, o per rebre les actualitzacions, ens trobareu a
Si cliqueu sobre una de les fotografíes, podreu veure-les més grans, una per una o bé a manera de presentació de diapositives si aneu a consultar àlbum.
Degut als constants canvis que els srs. de Google van fent quan els hi passa per la beterola, ara hem de modificar toooots els enllaços dels àlbums.... com si no tinguéssim altra feina!
3 comentaris:
Només puc dir dues paraules: "im - pressionant".
Salut i força corol.lari
ho ensenyat a la Carme hi ha ja ho faré això, segur que així són molt bons
joan
Ei, son molt bons fets aixì, us aconsellem fer-los i convideu a la familia i amics i no us els treureu
de sobre.....
m'ha fet molta gracia veure que feu
servir l'obridor de Can Cels,de la Vall del Ges.......
Publica un comentari a l'entrada