Bones, ara farà cosa d'un mes vaig provar de fer aquest plat ja que tinc un petit hortet i tinc excès de carbassons. Li vaig fer un vespre a la Neus (la meva companya) i li va agradar molt. Crec que és un blog molt encertat, útil, pràctic i eficaç.
Hi trobareu un reguitzell de receptes, materialitzades i fotografiades pas per pas, per tal de no perdre el fil ni oblidar-se de res. Agraïm la paciència d'amics, parents i benefactors, al deixar-se fotografiar en aquest lloc tant íntim.....la cuina! Per a qualsevol suggerència, o per rebre les actualitzacions, ens trobareu a
Si cliqueu sobre una de les fotografíes, podreu veure-les més grans, una per una o bé a manera de presentació de diapositives si aneu a consultar àlbum.
Degut als constants canvis que els srs. de Google van fent quan els hi passa per la beterola, ara hem de modificar toooots els enllaços dels àlbums.... com si no tinguéssim altra feina!
1 comentari:
Bones, ara farà cosa d'un mes vaig provar de fer aquest plat ja que tinc un petit hortet i tinc excès de carbassons. Li vaig fer un vespre a la Neus (la meva companya) i li va agradar molt.
Crec que és un blog molt encertat, útil, pràctic i eficaç.
Moltes felicitats, ja teniu un fan més.
Albert
Publica un comentari a l'entrada