Bones, ahir vaig "triumfar" amb el pastís de carbassó. És veritat, és un primer molt suau, Vam ananr a veure el barça a casa d'uns amics i vam portar el primer plat. Evidentment no va quedar ni una engruna. Altra vegada, felicitats.
Albert-
P.D: Aquesta setmana probaré de fer el brownie i ja us diré el què.
Hi trobareu un reguitzell de receptes, materialitzades i fotografiades pas per pas, per tal de no perdre el fil ni oblidar-se de res. Agraïm la paciència d'amics, parents i benefactors, al deixar-se fotografiar en aquest lloc tant íntim.....la cuina! Per a qualsevol suggerència, o per rebre les actualitzacions, ens trobareu a
Si cliqueu sobre una de les fotografíes, podreu veure-les més grans, una per una o bé a manera de presentació de diapositives si aneu a consultar àlbum.
Degut als constants canvis que els srs. de Google van fent quan els hi passa per la beterola, ara hem de modificar toooots els enllaços dels àlbums.... com si no tinguéssim altra feina!
1 comentari:
Bones, ahir vaig "triumfar" amb el pastís de carbassó. És veritat, és un primer molt suau, Vam ananr a veure el barça a casa d'uns amics i vam portar el primer plat. Evidentment no va quedar ni una engruna. Altra vegada, felicitats.
Albert-
P.D: Aquesta setmana probaré de fer el brownie i ja us diré el què.
Publica un comentari a l'entrada