Eps! Aquest plat sí que m'agrada molt! El conill és la meva carn preferida. Amb mostassa no l'he provat mai, així que començo a prendre nota de les vostres explicacions! Petonets
Hi trobareu un reguitzell de receptes, materialitzades i fotografiades pas per pas, per tal de no perdre el fil ni oblidar-se de res. Agraïm la paciència d'amics, parents i benefactors, al deixar-se fotografiar en aquest lloc tant íntim.....la cuina! Per a qualsevol suggerència, o per rebre les actualitzacions, ens trobareu a
Si cliqueu sobre una de les fotografíes, podreu veure-les més grans, una per una o bé a manera de presentació de diapositives si aneu a consultar àlbum.
Degut als constants canvis que els srs. de Google van fent quan els hi passa per la beterola, ara hem de modificar toooots els enllaços dels àlbums.... com si no tinguéssim altra feina!
1 comentari:
Eps! Aquest plat sí que m'agrada molt! El conill és la meva carn preferida. Amb mostassa no l'he provat mai, així que començo a prendre nota de les vostres explicacions! Petonets
Publica un comentari a l'entrada