Doncs es un bon postre, atractiu a la vista i a la vegada molt nutritiu. Una bona forma de fer de la fruita un postre llaminer.
Nosaltres aquest mes no proposem un postre tant original, tot i que també té el seu atractiu. Els cuiners del Monestir de les Avellanes ens expliquen com fer el pastís del Monestir: http://monestiravellanes.wordpress.com
Hi trobareu un reguitzell de receptes, materialitzades i fotografiades pas per pas, per tal de no perdre el fil ni oblidar-se de res. Agraïm la paciència d'amics, parents i benefactors, al deixar-se fotografiar en aquest lloc tant íntim.....la cuina! Per a qualsevol suggerència, o per rebre les actualitzacions, ens trobareu a
Si cliqueu sobre una de les fotografíes, podreu veure-les més grans, una per una o bé a manera de presentació de diapositives si aneu a consultar àlbum.
Degut als constants canvis que els srs. de Google van fent quan els hi passa per la beterola, ara hem de modificar toooots els enllaços dels àlbums.... com si no tinguéssim altra feina!
2 comentaris:
Fa molt de goig tal com prepareu la fruita,si tothom s'acostumes les criatures en menjarien més.
Marina
Doncs es un bon postre, atractiu a la vista i a la vegada molt nutritiu. Una bona forma de fer de la fruita un postre llaminer.
Nosaltres aquest mes no proposem un postre tant original, tot i que també té el seu atractiu. Els cuiners del Monestir de les Avellanes ens expliquen com fer el pastís del Monestir:
http://monestiravellanes.wordpress.com
Publica un comentari a l'entrada